Vill ha! Ps. Långt ilägg!

Vill ha!!!:
Svart skinn jacka
Röd svart tunnika
Svart möss
Matchande halsduk
Vit svart tunnika
Rosa svart tunnika
Svarta lång stövlar ( liten bild )
Snygga skor
Jacka ( röd )
Jacka ( blå )
Jacka ( grå )
Olika armband :
Halsband:
Tröjar m.m:
Uggs:
Slut! Men vill ha mycket mer!
Sorry för olika stora bilder, mycket bilder och det kanske vart lite mycket... Sorry!!
Nu ska jag titta på tv! Puss

Mycket har hänt

Hejsan svejsan!
Nu ska jag berätta allt som har hänt!
När jag kom hem från skolan så han jag inte blogga, inte bra! Men jag cyklade till hästen och red, det gick bra tills typ sista galoppen då han skenade iväg så jag ramlade av. Men jag gick till honom och hoppade upp igen. Sen när jag kom hem så åt jag och tittade lite på tv, sen gick jag och la mig.
Idag så försov jag mig, så jag inte han blogg imorse. Men när jag kom hem från skolan så gick jag ut med hunden som vanligt, sen cyklade jag till stallet. Men när jag var halv väg så hoppade kedjan av, så jag fick stanna och fixa det i ca 5 min. Men sen fortsatte jag cykla så kom Ebba och mötte mig ( snällt ). Vi hann kanske 100 m sen hoppade min kedja till och jag ramlade av cykeln, och gjorde illa knät och lingret.... + att jag hade ont i knät sen jag ramlade av hästen. Sen har jag också problem med knät, när jag anstränger det för mycket. Men det gör ingenting, så när vi kom till Ebba så satte vi på plåster och sen red vi. Det gick jätte bra.  Efter vi hade ridit så hade jag jätte ont i knät, och nu kan jag knappt gå. Mamma kom och hämtade mig ganska snabbt efter det. När vi kom hem så åt vi, och nu sitter jag och kollar på olika kläd affärer på internet. ( Har inte handlat på ett tag )
Puss och kram så länge!

GodMorgon!

Nu ska jag bara skriva färdigt inlägget sen ska jag fixa mig för skolan. Första lektionen har vi idrott, sen Sv, Ma och No.
Jag tror att jag lägger ut bilder på mig när jag har kommit hem från skolan.
Jag skulle skriva igår kväll när vi kom hem, vi kom hem kanske kvart i 10. Det är inte så sent men jag var super trött, jag hade ju åkt karuseller hela dagen. Bästan dan!
Puss så länge

GrönaLund

Nu åker vi mot GrönaLund!
Jag idag ( och Lisa )  :
Hoppas att ni har det bra idag... Pöss

God morgon!

Vi vaknade nyss, vi ska fixa oss till GrönaLund nu.
Morgon bild:
Kramisar

Film

Nu ska jag titta på Twilight med Lisa ( hon har inte sett den ).
Natti! (L)
Natt bild:
Puss

Jordgubb

Hejsan Svejsan!
Mitt humör är på topp. Jag väntar på att Lisa ska komma ut ur duschen.  Använde hudlotion som jag fick i födelsedags present av Lisa, den lutar JORDGUBB.
Lite bilder på mig medans :
Puss så länge!

Naglar + Lisa!

Jag nu väntar jag på att Lisa ska komma. Vi ska tagga inför GrönaLund i morgon. Jag ska fixa hennes naglar, titta vad fint jag har förberett:
Mina naglar som jag gjorde tidigare idag:
Och mig:
Kramisar!

Nya naglar!

Har tråkigt så jag håller på att fixa naglar.

Frågestund!

Komentera en eller flera frågor så svarar jag på dom!

Vem?

Jag blir så trött på dom som komenterar, och så skriver dom att dom heter " Anonymt, Secret ?????? ". Om du ska komentera så våga stå för din komentar. Och vad är det som är så roligt när du komenterar " Otto is potato lol!! " ?

Förlåt!

Förlåt för att jag inte har bloggat på länge. Jag har bara inte haft tid. Casper, The dog och läxorna tar all tid jag har. Vissa dagar hinner jag inte ens sittta vid datorn. Men jag ska försöka hinna med bloggen igen. Bara en fråga..
Är det någon som läser min blogg ens? Komentera i så fall!
Puss

Furuvik

Igår kväll kom jag hem från furuvik. Jag car för trött för att skriva igår kväll.
Vi kom till furuvik ca kl. 10.00, vi hade bokat grupp, vi var 12 st.
Efter att vi hade kollat på nästan alla djur, så tog vi en paus och grillade korv. Efter de så fortsatte vi med några djur. Sen kom de vi hade väntat på... KARUSELLERNA!!! Vi sprang runt och åkte nästan alla karusellerer. Så helt plötsligt så mötte vi våra kusiner som också var där. Så vi var med dom typ resten av dan och åkte karuseller.
Snart så ska jag åka till Casper och borsta av honom, för hovslagaren kommer kl 16, och då vill jag att han ska vara fin. Hinner inte skriva mer nu, ska fixa mig.
Ha det bra! Puss <3

5 centimeter

Nu har jag äntligen klippt håret, det syns knappt. Klippte ca 5cm.. Nu åter går jag till tråket igen.

Kramisar till alla som läser!

Ingen promenad

Hej igen!
Precis när jag var färdig så ropade min min stora syster att hon skulle gå ut med hunden :( Så jag fick inte gå ut med hunden. Får väl sitta vid datorn och tråka då.
Kram <3

Haha!

När jag kollade lite på bilder på datorn, så hittade jag en bild på när jag färgade håret första gången. Haha! Det vart jätte ful.. Men nu ska få se en bild:
Ps. Jag vet att bilden är jätte dåligt, men a ja.
I bakgrunden är det en bild på min skola.
Kram

Tråkigt!

Hejsan Svejsan!
Nu har jag såhär tråkigt så jag skriver inlägg hela tiden.
Har precis kommit ut ur duschen, och väntar på att farmor ska komma hem från affären. För när hon kommer hem ska hon börja klippa mig. Ska nog låta håret torka sen platta det och gå ut med hunden... Eller det kanske inte är så smart att platta innan man ska klippa sig?? Jag struntar i det. Men hunden måste nog gå ut iallafall.
Kom på nu att jag kommer inte få börja klippa mig först om ca 1 timme. För min stora syster färgade håret tidigare idag, mörkbrunt. Och när hon är i ljus så speglar det grönt, så farmor ska färga om hennes hår, så jag får väl vänta. När håret är tort så ska jag fixa innan och efter bilder. Men ni får tyvär vänta med att se dem tills jag kommer hem.
Just det är ändrat och jag kommer hem på lördag kväll, ca kl 21.30. Men efter två timmars bil resa ( inte så långt ) så tror jag bara att det blir ett kort inlägg.

Det är många som mig om Casper, så jag skriver lite om honom:
Namn:Casper
Mankhöjd: 1,24 cm
Ras: Welsh
Färg: Skimmel
Inriktning: Hoppning

Han mår jätte bra just nu, förutom att han har långa hovar. Men hovslagaren kommer på söndag. Så då får han skor, så jag kan börja trava, galoppera och rida på banan, det ska bli kul.

Nu ska jag bara kolla lite saker på datorn sen ska jag fixa mig för att gå ut med hunden.

Ha det bra!

Ps. Jag tror att jag skriver snart igen

:'(

Det blir inga bilder, för att jag sitter inte vid den datan som bilderna är på... Men ni får se dom när jag kommer hem, på söndag morgon.
Min mobil laddare är borta.. Jag la i den i bilen, men nu hittar vi den inte :'(

A ja, det struntar jag i just nu. För att imorgon ska det bli roligt. Vi ska åka till Furuvik med halva släkten. Så det blir inge bloggade imorgon. Kanske ett snabbis inlägg på morgonen.

Men nu ska jag äta lunch sen duscha, sen ska min snälla farmor klippa mig.
Puss så länge, det blir mer inlägg ikväll..


Nu blir det frukost!

God morgon till alla som är vakna nu.
Idag ska jag bara vara hemma hos farmor och ta det lungt. Eller ikväll ska jag klippa mig, får inte färga för mamma längre. Jag ska bara toppa så det kommer inte synas någon skillnad, nästan.. håret kommer ju att vara kortare. Lägger in bilder på det när jag kommer hem. Har inte med mig kamera eller mobil sladden.. Jag är dålig på att ha med mig sladdar. När vi skulle åka så kom jag på att jag hade glömt att packa mobilladdaren, tur att jag kom ihåg det.

Nu ska jag äta frukost! Lägger in bilder på när vi var i spanien efter frukosten. Eller dom bilderna där bara jag är med på..

Puss så länge!!!

I Söderhamn

Hejsan!
Jag sitter hos farmor och har skojj. Vi har precis ätit mat och jag är propp mätt.
Hinner inte skriva nu, ska vara med släkten <3
Kram

Grattis gmn<33

Idag har jag inte hunnit bloggat, för att jag har varit och firat Lisa <3 Grattis Lisa 12 år!
Dag 1: Nu har Casper äntligen kommit, vi tog hem honom i lördags. Han ville först inte gå in i transporten, för att han inte ville lämna sina vänner där, men sen gick han äntligen in, det tog ca 15 min. Han fick inte komma in i flocken den första dagen, då bara jagade de bara bort honom, inte konstigt, de andra som stod i hagen hade varit med varandra i ca 1,5 år.
Dag 2: Han fick vara 10 meter från de andra i hagen. Och då tog jag ut honom för att skritta ut, för att han skulle få upp konditionen. Det gick bra, han var pigg som vanligt. Men han är bara het vid hoppning och lite i galoppen, men eftersom han inte har kondition ( han har stått i 3 månader ) så galopperade vi inte, inte trav häller.
Dag 3: Nu får han stå vid de, men kommer han för nära så lägger de bak öronen, och då backar han några steg. Idag tog jag ut honom för att skritta ut igen. Han var pigg idag också. När vi kom ut i skogen så kom den en jätte fin galopp sträcka, som var helt jämn. Jag vart bara så sugen på att galoppera, så jag travade ca 10 meter, sen saktade jag ner igen. Efter det så ville han trava hela tiden. Han snubblar också väldigt mycket eftersom han inte har blivit skodd än, och har väldigt långa hovar. Hovslagaren kommer i helgen.
Nu ska jag titta på film och äta popcorn. Jag tar bilder på Casper i morgon och lägger ut.
Puss <3

Igår den bästa dag

´Jag han tyvär inte blogg i går kväll, för att jag var jätte trött när jag kom hem.
Jag köpte ingenting, vi gick mest runt och flummade <3
Ha en bra dag! Puss


Middag

Väntar på att grillen ska bli varm så vi kan lägga på hamburgarna. Det blir jag, mamma och pappa som ska äta. Sen ska vi kolla på film och äta popcorn.

I morgon kommer jag inte blogga något på för/eftermiddag, för att då ska jag vara på stan med kompisar.
Det kanske blir något mer inlägg ikväll, och kanske ett imorgon bitti. Men imorgon ikväll kommer det bilder på vad jag köpte. Om jag köper något eller bara äter glass.


Ha det bra!


Otto <3

Mamma ringde och väckte mig 10.15 för att jag skulle gå ut med "the dog". Så vi gick ut och han fickvälja helt vilken väg vi skulle på. Han valde en runda som tog ca 40 min, när vi kom hem gick han och la sig direkt. Han var helt slut.
lilla otto
Nu ska jag fixa mig, sen får jag väl hitta på något att göra. Stora syrran ska till stan, pappa är sjuk, lilla syrran är hos en kompis, mamma jobbar och jag har inget att göra. Det blir väl datan och hunden eller något.Saknar värmen! Man kunde ligga på studsmattan och sola, i shorts och linne.

Har det så bra!

Haha!

Sitter hos Tilde och har skojj. Vi sitter vid en varsin data bervid varann, och jag har webben på!
Hinner inte skriva nu , jag ska ju vara med Tilde när jag är hos henne!
Kramisar till alla som läser <3

God morgon!

Vaknade kl 06.30, men jag lyckades somna om och så vaknade jag 10.30. Då kom jag på att hunden måste ju ut, så jag gick upp och klädde på mig mjukis kläder. Men när jag tog kopplet och ropade på hunden ( han brukar alltid komma ), men han kom inte. Men då såg jag att hans andra koppel var bort, så jag gick och åt frukost. Mitt i frukosten så kom grannen och lämnade hunden, hon hade varit ute och gått med honom. Snacka om snäll granne. Tack!
Nu ska jag fixa mig, sen får jag hitta på något jag ska göra <3
Kramisar

Mums!

Jag verkligen ÄLSKAR kanelbullar.
Just nu sitter jag och äter lite olika kanelbullar! Mums!

Idag har jag varit hos mormor och fikat och lite sånt. Vi åt lunch på stan, på någon pizzeria. Internet fungerade inte där så jag kunde inte blogga..
Men just nu hinner jag inte skriva ska kolla på tv med mamma, pappa och lilla syrran <3
Pöss ;)

RSS 2.0